Albert Bistro blir til Pastis Bistrobar!

Dere har kanskje lagt merke til at vår kjære Albert Bistro har fått en ny logo, ny meny og et helt nyoppusset lokale. Denne våren har vi forvandlet Albert Bistro til en bistrobar, nå kjent som Pastis Bistrobar. Fokuset er rettet mot middagsmenyen, der du kan bestille en masse lekre småretter. Alt fra østers, tartar, friterte andelår, charcuterie etc, eller vanlige middagsretter med moderne tolkninger av klassisk fransk mat. I tilleggt til det, har vi, med hjelp av norges fremste bartendere, satt sammen en smaksrik liste av cocktails. 

Fortvil ikke, vi har beholdt vår populære frokost- og lunsjservering, med noen spennende oppdateringer på menyen. Fra morgen til kveld serverer vi moderne tolkninger av tradisjonell fransk mat, hvor du kan nyte noen gode franske druer til avslappende lounge musikk med utsikt over Oslofjorden. 

Vi håper dere elsker det nye konseptet like mye som vi gjør. Velkommen til Pastis Bistrobar!



Cathrine Skovly